Massage Helsingborg

Klassisk massage

Stressad, Ont i kroppen och stela leder?
Välkommen på massage hos Harmoni & balans i Helsingborg! En djupgående eller avslappnande massage som löser upp spänningar i hela kroppen gör underverk på vårt välbefinnande. Våra största sinnesorgan berörs, det parasympatiska nervsystemet aktiveras.

Tre fördelar med massage:

1. Ökad blodcirkulation
När blodcirkulationen är på topp ökar syretillförseln till blodet vilket påverkar hela kroppen och alla våra organ positivt. Massage kan många gånger lindra direkt smärta vilket beror på att cirkulationen i ett ömmande område ökar och de i sin tur främjar läkningen.

2. Ökar oxytocin – lugn och ro hormonet
Det är vetenskapligt bevisat att beröring frisätter oxytocin som minskar vår stressnivå och verkar hälsofrämjande på hela kroppen.
Regelbunden massage är ett utmärkt sätt att försätta kroppen i ett tillstånd av balans som stärker kroppens egna läkningsprocess.

3. Minskar oro och depression
Massage ökar oxytocinet men också serotonin (del i vårt belöningssystem) och dopamin (ger vakenhet, kicken och meningen med livet). Samtidigt minskar kortisol (stressskyddande hormon) och noradrenalin (bildas vid stress). Denna kemiska förändring kan leda till minskad oro och depression.

Massage är hälsofrämjande och regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar,rygg och nacke, forskning visar att serotonin höjs med ca 30% och kortisol stresshormonet sänks med ungefär detsamma.

Massage hos Harmoni & Balans i Helsingborg

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor eller funderingar, jag berättar gärna mer om mig och mina behandlingar.
Välkommen in till Harmoni & Balans i Helsingborg för en massage.

Inger 0700-099 198
harmonibalans@gmail.com

Adress
Brommagatan 2
254 38 Helsingborg